Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ Η ίδρυση, οι υπηρεσίες και ο σκοπός μας
Τα καταστήματα υπηρεσιών στεγνού καθαρισμού en οίκω δημιουργήθηκαν το 1998 από μία δραστήρια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών του χώρου. Η αντίληψη και κατανόηση των αναγκών ενός σύγχρονου σπιτιού αποτυπώνεται σε όλο το φάσμα των ευέλικτων υπηρεσιών μας, ακόμη και στο όνομα της εταιρίας.

Στα en οίκω περιποιούμαστε το ένδυμά σας με την ίδια φροντίδα και την προσοχή που θα του δίνατε κι εσείς. Στόχος μας είναι να χτίζουμε διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τον πελάτη, παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.
Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ Ο τρόπος λειτουργίας, ο ποιοτικός έλεγχος, η μεθοδολογία που ακολουθούμε.
Επενδύουμε ενεργά στα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς και στην αυτοματοποίηση της γραμμής παραγωγής μας με σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου και τη μείωση του τελικού κόστους. Όλα προς όφελος του πελάτη. Επιμένουμε στη διαρκή και άρτια εκπαίδευση του προσωπικού μας ώστε να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με ανθρώπινο πρόσωπο.

Οι αυστηροί και τακτικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια των υπηρεσιών μας, εξασφαλίζουν το άψογο αποτέλεσμα που σας προσφέρουμε εδώ και 13 χρόνια.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ Η οικολογική μας συνείδηση και ο τρόπος λειτουργίας που σέβεται το περιβάλλον
Για εμάς η ποιότητα ζωής ξεκινά από ένα καθαρό περιβάλλον. Γι'αυτό και λειτουργούμε με σεβασμό προς αυτό, από την έναρξη της εταιρίας. Με συστηματική έρευνα αγοράς ανακαλύψαμε και συνεργαζόμαστε μόνο με αναγνωρισμένες και επώνυμες εταιρίες παροχής καθαριστικών ειδών. Η επένδυση σε τεχνολογικό εξοπλισμό με σκοπό τη σωστή διαχείριση των υδάτινων και ενεργειακών πόρων, υπογράφει την οικολογική συνείδηση που χαρακτηρίζει τα en οίκω.
ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Οι χώροι μας μέσα από πανοραμικές φωτογραφίες
Επισκεφτείτε τους χώρους μας μέσα από τις πανοραμικές φωτογραφίες των καταστημάτων en οίκω. Δείτε όλα τα στάδια καθαρισμού και περιποίησης του ενδύματος ή του χαλιού σας. Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζετε την προσοχή και τη φροντίδα που περιβάλλει ό,τι σας ανήκει.